x 
A kosár üres

 

1) Házhozszállítás GLS Futárszolgálattal (2-5 munkanap)

Megrendelés súlya kg

0-2 kg

2-3 kg

3-5 kg

5-10 kg

20.000 Ft -ot meghaladó rendelés esetén

Szállítási díj (bruttó)

1767 Ft

2045 Ft

2175 Ft

2345 Ft

INGYENES

 

2) Átvétel mintaboltunkban Zuglóban - INGYENESEN

Homoktövis Mintabolt
Bp. XIV. Thököly út 117.
Tel.: 06-1-363-22-44
átvétel a rendelés leadását követő 2-7 munkanapon belül

 

Fizetési lehetőségek

Futárnál készpénz (utánvét)
Weboldalunkon online bankkártya
Weboldalunkon átutalással

 

Országszerte, futárral saját címére

Kiszállítás munkahelyére vagy lakására, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között (20 000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENES, egyébként súlytól függően.


A futár munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között munkahelyére vagy lakására viszi Önnek a csomagot. Javasoljuk, hogy akkor rendeljen futáros kiszállítást, ha 9.00 és 17.00 óra között Ön vagy megbízottja a helyszínen át tudja venni a csomagot (és ki tudja fizetni az esetleges utánvét összegét). Rendeléskor megadhatja a kiszállítással kapcsolatos adatokat (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). A Soliteint Kft küld Önnek a kiszállítás előtti munkanapon emailben értesítést a futáros feladás tényéről és a fuvarlevélszámról. A kiszállítás reggelén Ön egy SMS-t fog kapni a futártól, hogy hozzávetőlegesen mikor érkezik a csomagja. Szükség esetén Ön tud kapcsolatba lépni a futárcéggel és pontosítani a kiszállítási adatokon.

 

Futárnál készpénz (utánvét)

Ha saját címére kéri a rendelt termékek kiszállítását, és nem fizetett előre online, akkor partnerünk futárainál készpénzzel fog tudni fizetni. Átvételkor aláírásával igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Összege 10.000 Ft megrendelésig bruttó 691 Ft.

 

Interneten bankkártya (Visa, Vise Electron, Maestro, MasterCard)

Amennyiben ezt az opciót választja, úgy a rendelés leadása után átirányítjuk Önt az OTP Mobil Kft.Simple Online fizetési oldalára, ahol Visa, Visa Electron, Maestro és MasterCard kártyákkal fizetheti ki rendelését. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Önnek.


Internetes áruházunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

 

 

Az oldal Cookie-kat használ! Elfogadja?