x 
A kosár üres

 

 Házhozszállítás Magyar Posta Futárszolgálattal (2-5 munkanap)

Megrendelés súlya kg

0-2 kg

2-3 kg

3-5 kg

5-10 kg

20.000 Ft -ot meghaladó rendelés esetén

Szállítási díj (bruttó)

2100 Ft

2170 Ft

2331 Ft

2345 Ft

INGYENES

 

 

Fizetési lehetőségek

Futárnál készpénz (utánvét)
Weboldalunkon online bankkártya
Weboldalunkon átutalással

 

Országszerte, futárral saját címére

Kiszállítás munkahelyére vagy lakására, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között (20 000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén INGYENES, egyébként súlytól függően.


A futár munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között munkahelyére vagy lakására viszi Önnek a csomagot. Javasoljuk, hogy akkor rendeljen futáros kiszállítást, ha 9.00 és 17.00 óra között Ön vagy megbízottja a helyszínen át tudja venni a csomagot (és ki tudja fizetni az esetleges utánvét összegét). Rendeléskor megadhatja a kiszállítással kapcsolatos adatokat (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). A Soliteint Kft küld Önnek a kiszállítás előtti munkanapon emailben értesítést a futáros feladás tényéről és a fuvarlevélszámról. A kiszállítás reggelén Ön egy SMS-t fog kapni a futártól, hogy hozzávetőlegesen mikor érkezik a csomagja. Szükség esetén Ön tud kapcsolatba lépni a futárcéggel és pontosítani a kiszállítási adatokon.

 

Futárnál készpénz (utánvét)

Ha saját címére kéri a rendelt termékek kiszállítását, és nem fizetett előre online, akkor partnerünk futárainál készpénzzel fog tudni fizetni. Átvételkor aláírásával igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Összege 10.000 Ft megrendelésig bruttó 691 Ft.

 

Interneten bankkártya (Visa, Vise Electron, Maestro, MasterCard)

Amennyiben ezt az opciót választja, úgy a rendelés leadása után átirányítjuk Önt az OTP Mobil Kft.Simple Online fizetési oldalára, ahol Visa, Visa Electron, Maestro és MasterCard kártyákkal fizetheti ki rendelését. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Önnek.


Internetes áruházunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

 

 

Az oldal Cookie-kat használ! Elfogadja?